Interesse in een baan als leerkracht voor de middenbouw?


Wij zijn altijd op zoek naar meesters & juffen die het verschil willen maken! Leerkrachten
die hart hebben voor leerlingen met een speciale leerbehoefte. 

Leerkrachten die met hun talent het verschil willen maken en de uitdaging zien om het beste uit iedere leerling te willen halen. 

Jij bent ècht in staat om contact te maken en hoge eisen te stellen aan jezelf en onze leerlingen. Ben jij er klaar voor om verder te groeien en bloeien in jouw talenten?

Samen met je collega’s ben je er voor iedere leerling. Herken jij je hierin? Twijfel dan niet en maak jouw interesse kenbaar via directie@debloeiwijzer.nl t.a.v. Ronald Bouwman of neem telefonisch contact op via het volgende telefoonnummer: 020-6416932.

Waar kom je terecht?
Op de Bloeiwijzer ga je onderdeel uitmaken van een energiek en ambitieus team. We werken met kleine groepen in een volledig gerenoveerd en deels nieuw gebouw in Amstelveen. Ons lesaanbod sluit aan bij het regulier onderwijs en we werken met dezelfde methoden. Als Bloeiwijzer zijn we een expertisecentrum waar jij ontzettend veel ervaring kunt opdoen en waar jij jouw talent kunt meebrengen en schoolbreed mag inzetten.

Alle nieuwe collega’s krijgen begeleiding op maat en de ondersteuning die ze nodig hebben.

Overtuigd?

Solliciteer direct via onderstaand formulier!

Sollicitatieformulier

Binnen 2 werkdagen zal er contact met je worden opgenomen!

Meer informatie of vragen?
Wil je nog niet direct solliciteren maar eerst eens vrijblijvend in gesprek gaan met onze directeur? Heb je een vraag of zou je eens een leerkracht van De Bloeiwijzer willen spreken over zijn of haar ervaringen? 

Vul dan onderstaand contactformulier in. 

Contactformulier
Terug